Στοματικό: Σε ποιες ηλικίες το θέλουν πιο πολύ άνδρες και γυναίκες

141

Στοματικό: Θεωρείται πλέον μέρος του παιχνιδιού αφού δεν υπάρχει ταμπού όπως παλαιότερα

Σε αυτό ευθύνεται και το γεγονός ότι οι επίμαχες περιοχές σε άντρες και γυναίκες πλέον είναι περιποιημένες και πιο καθαρές, χωρίς τρίχες.

Πέντε μυστικά για το στοματικό που σίγουρα δεν ξέρετε, αλλά θα έπρεπε…

Υπάρχουν κάποια επιστημονικά δεδομένα που οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε γι’ αυτή της πρακτική. Ρίξτε μια ματιά…

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sexual Medicine» λέει πως οι άνδρες ζητούν περισσότερο το στοματικό στις ηλικίες μεταξύ 30 και 69 ετών. Μιλάμε για αρκετά μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 69%.

Στoματικό σεξ: 4 σημάδια που δείχνουν ότι δεν την ικανοποιείς όσο πιστεύεις

Οι γυναίκες από την άλλη σε αυτές τις ηλικίες το θέλουν σε ποσοστό 59%, ενώ στις ηλικίες ανάμεσα στα 24 έως 28 έτη το επιθυμούν σε ποσοστό 75%!

Στοματικό: Κάποιοι επιστήμονες μέσα από έρευνες επιχειρούν να τονίσουν τα θετικά οφέλη του

Μια μελέτη του 2000 πoυ δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Reproductive Immunology σημειώνει ότι το στοματικό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο προεκλαμψίας στην εγκυμοσύνη.

Στοματικό σεξ: Απόλυτη ικανοποίηση για έναν άνδρα… ποιο χαμηλά

Προεκλαμψία, για όσους δε γνωρίζουν είναι είναι μια πολυσυστηματική διαταραχή, αγνώστου αιτιολογίας που συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια της κύησης μετά τις είκοσι εβδομάδες ή στην περίοδο της λοχείας και επηρεάζει τόσο τη μητέρα όσο και το έμβρυο.

Σεξ στοματικό: Γιατί είναι μαγικός ο αριθμός 69 και πώς επηρεάζει την σεξουαλική σας ζωή;

Αφορά, περίπου, το 5 με 8% των κυήσεων. Είναι επικίνδυνη τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο εάν δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Χαρακτηρίζεται από υψηλή αρτηριακή πίεση. Κάποιοι άλλοι επιστήμονες πιστεύουν πως το στοματικό σεξ μπορεί να έχει ακόμα και αντικαταθλιπτική δράση ενώ βοηθά τη γυναίκα να έρθει πιο εύκολα σε οργασμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ