Πώς φοριούνται οι μπότες πάνω από το γόνατο ώστε να είμαστε θηλυκές και κομψές;

259

Μέχρι πρότινος, οι μπότες πάνω απ′ το γόνατο θεωρούνταν αποκλειστικά βραδινή επιλογή. Πλέον, μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και σε καθημερινά σύνολα είτε πάτε στο γραφείο, είτε σε μια χαλαρή βόλτα.  Μπορούμε για παράδειγμα να συνδυάσουμε τις μπότες μας με ένα τζιν σε στενή γραμμή και ένα βασικό κοντομάνικο μπλουζάκι για ένα κομψό πρωινό ντύσιμο, ιδανικό για μια απαιτητική μέρα στη δουλειά ή ένα μεσημεριανό γεύμα. Συμπληρώνουμε το λουκ μας με ένα μακρύ παλτό και μίνιμαλ αξεσουάρ, προκειμένου να κρατάμε τις ισορροπίες, να είμαστε ζεστές και κομψές. (Αυτό είναι το κόλπο για να μην σκιστεί ποτέ το καλσόν σας).

Για ένα βραδινά ντύσιμο, συνδυάζουμε τις μπότες πάνω από το γόνατο με μια μίνι φούστα και ένα μπλέιζερ σε φαρδιά, αντρική γραμμή, πάνω από μια statement μπλούζα ή ένα τοπ που «να κάνει θόρυβο».

Οι μπότες πάνω από το γόνατο αποτελούν μια τολμηρή και σέξι επιλογή που κολακεύουν κάθε γυναίκα αρκεί να τις φορέσει σωστά.

Χρήσιμα tips

  • Οι συνδυασμοί με μπότες πάνω από το γόνατο και μινιμαλιστικά σύνολα είναι εκθαμβωτικοί.
  • Αν επιλέξετε να φορέσετε κάτι κοντό, όπως μια φούστα ή ένα σορτς, φροντίστε το δέρμα που θα φαίνεται ανάμεσα στο ρούχο και την μπότα να μην είναι περισσότερο από 15 εκατοστά σε ύψος. Αν εκτίθεται περισσότερο δέρμα, συνήθως το αποτέλεσμα δείχνει φθηνό.
  • Το χρώμα θα πρέπει να είναι κολακευτικό. Το μαύρο ταιριάζει με όλα τα ρούχα, ενώ εξίσου εντυπωσιακός είναι και ένας μονόχρωμος συνδυασμός με ίδια απόχρωση μπότας και ρούχων.
  • Ταιριάξτε το χρώμα της μπότας με την απόχρωση του καλσόν. Πιο συγκεκριμένα, μαύρες over the knee boots ταιριάζουν με μαύρο καλσόν, ενώ για πιο ανοιχτόχρωμες μπότες, προτιμήστε το αντίστοιχο απαλό χρώμα καλσόν.
  • Ιδανικά οι μπότες που θα επιλέξετε να μην είναι ούτε πολύ χαλαρές, αλλά ούτε πολύ στενές στο πόδι σας.
  • Αν επιλέξετε να φορέσετε ένα ζευγάρι μπότες over the knee τύπου κάλτσας που είναι στενό στο γόνατο, βάλτε ένα φόρεμα ή μια φούστα που να καλύπτει ελαφρώς το τελείωμα τους.
  • Σε περίπτωση που το τελείωμα της μπότας είναι χαλαρό, αφήστε το να φαίνεται και επιλέξτε κάτι ελαφρώς πιο κοντό να φορέσετε.
  • Στις κοντές γυναίκες ταιριάζουν οι μπότες πάνω από το γόνατο αλλά όχι οι υπερβολικά ψηλές. Θα πρέπει να ταιριάζει το ύψος του τακουνιού με τον σωματότυπό σας και να μπορείτε να τις περπατήσετε άνετα για να δείχνετε εκθαμβωτική.
  • Μην τις συνδυάζετε με κοντό τοπ ή κολάν χωρίς να φοράτε μια μπλούζα που να καλύπτει τους γλουτούς σας. Το αποτέλεσμα θα είναι κάθε άλλο παρά κομψό και classy.
  • Αν πρόκειται να φορέσετε δερμάτινο παντελόνι ή κολάν, αποφύγετε να το συνδυάσετε με δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου μοντέρνο κατά συνέπεια προτιμήστε ένα καστόρινο ζευγάρι.
  • Τα παντελόνια και τζιν σε ίσια γραμμή δεν ταιριάζουν με τις over the knee μπότες, διότι τείνουν να σουρώνουν δημιουργώντας ένα μη κολακευτικό look των ποδιών. Προτιμήστε τα στενά – skinny style παντελόνια.
  • Αποφύγετε τα διάφανα και printed καλσόν καθώς το αποτέλεσμα δεν δείχνει μοντέρνο.
  • Μην επιλέγετε εφαρμοστά μπλουζάκια, προτιμήστε να τις συνδυάσετε με φαρδιά και ριχτά σχέδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ