Το 28ο κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας καφέ Langano άνοιξε στα Πετράλωνα

213

Τη Δεύτερα 9 Μαϊου, άλλο ένα κατάστημα προστέθηκε στην αλυσίδα Langano στην περιοχή των Πετραλώνων. Το νέο μας στολίδι βρίσκεται στη γωνία των οδών Σιλανίωνος και Κοίλης 15.

Το νέο κατάστημα διαθέτει όλη την γκάμα ροφημάτων της Langano, τα ολόφρεσκα σάντουιτς που ετοιμάζονται κάθε πρωί σε όλα τα καταστήματα, vegan επιλογές, μπάρες, flapjack, κουλούρια και γλυκές επιλογές με ολόφρεσκα κέικ, muffins, cookies.

Το κατάστημα διαθέτει επιλογές take away και delivery στην ευρύτερη περιοχή.

Kαθαρόαιμα street coffee shops που άλλαξαν τα δεδομένα του καφέ στην Ελλάδα

Χωρίς πολλά και διαφορετικά χαρμάνια, χωρίς να μπερδεύουν τον καταναλωτή με ποιότητες και… ποιότητες, τα Langano espresso bar, μετράνε ήδη χιλιάδες πιστούς πελάτες στα 26 καταστήματα που βρίσκονται στην Αττική.

Το 2015, έκανε την εμφάνισή του το πρώτο κατάστημα στους Θρακομακεδόνες και κατόπιν εξαπλώθηκε σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Σύντομα έρχονται και νέα καταστήματα για να είναι ακόμα πιο κοντά στους πιστούς πελάτες τους.

Αν τον δοκιμάσεις… κόλλησες

Η τεχνογνωσία και το σταθερό χαρμάνι από την πρώτη στιγμή λειτουργίας των Langano espresso bar κέρδισαν από πολύ νωρίς ένα μεγάλο μέρος της πίτας των καταναλωτών που θέλουν να απολαμβάνουν τον καθημερινό τους καφέ με σταθερή γεύση και ποιότητα.

Η αλυσίδα πρωτοεμφανίστηκε το 2015 και γρήγορα αναπτύχθηκε σε 26 διαφορετικά σημεία σε όλη την Αττική.

Δεν έκανε μαγικά, έκανε τα αυτονόητα…

Διατήρησε την ίδια ποιότητα από την πρώτη στιγμή, προσέφερε άμεσο σέρβις delivery σε κάθε παραγγελία και διατήρησε χαμηλό προφίλ αυτοπροβολής. Δεν διαφήμισε τον πιο “ουάου” καφέ (ενώ τον έχει, σας το υπογράφω). Άφησε λοιπόν, τους καταναλωτές να το κάνουν. Και… bingo. Πέτυχε!

Τώρα, δικαιωματικά, μπορεί να διαλαλεί ότι έχει τον καλύτερο καφέ της πόλης. Γιατί μπορεί και γιατί τον… έχει τελικά!


Τα Langano δεν αντέγραψαν κανένα concept

Ξεκίνησαν με τα δικά τους ιδεώδη και θέλω. Με πραγματικό όραμα και στρατηγική. “Είδαν” το κενό στην αγορά των street cafe, που έχει μεν κορεσμό από δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά δεν έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για ένα τελικό προϊόν που θα κερδίσει τον καταναλωτή. Η φιλοσοφία της Διοίκησης των Langano, είναι να πίνεις έναν εξαιρετικό καφέ  με τιμή… street cafe.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ