6 ιδέες για να κάνεις τέλεια απολέπιση στο σώμα σου

693

Διαβάστε μερικές συμβουλές για να κάνετε την τέλεια απολέπιση…

Ξεκίνα το τρίψιμο πριν μπεις για μπάνιο! Πάρε ένα σφουγγαράκι και τρίψε το δέρμα σου χωρίς νερό ή κάποια κρέμα. Έτσι θα κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα και στη συνέχεια όταν μπεις για μπάνιο μπορείς να συνεχίσεις κανονικά την απολέπιση.

Μην κάνεις απολέπιση πάνω από 2 φορές την εβδομάδα.Η απολέπιση είναι μια διαδικασία που χρειάζεται το σώμα σου αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις.

Επίλεξε το σωστό προϊόν. Επισκέψου ένα φαρμακείο ή τον δερματολόγο σου και ζήτησέ του να σου προτείνει κάποιο καλό απολεπιστικό.

Tip: Μην χρησιμοποιείς το ίδιο απολεπιστικό για πρόσωπο και σώμα. Ειδικά τα προϊόντα που παρασκευάζονται για το σώμα δεν πρέπει να τοποθετούνται στο πρόσωπο.

Εφάρμοσε το προϊόν με ένα ειδικό σφουγγαράκι και κάνοντας πάντα κυκλικές κινήσεις. Έτσι προσφέρεις στο σώμα σου ένα μίνι μασάζ και φροντίζεις ώστε να κάνεις σωστή απολέπιση.

Σε ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι το μπικίνι και ο λαιμός προσπάθησε να κάνεις απαλές κινήσειςχωρίς ένταση.

Μην ξεχνάς να βάζεις ενυδατική κρέμαστο σώμα σου. Μόλις τελειώσεις το τρίψιμο και ολοκληρώσεις το μπάνιο σου, άπλωσε μια ενυδατική κρέμα στο στεγνό δέρμα σου ή κάποια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας. Οι πόροι στο δέρμα σου είναι τώρα ανοιχτοί και απορροφούν καλύτερα τις κρέμες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ