Τα 10 πιο συχνά όνειρα και τι μπορεί να σημαίνουν…

722

Τι σημαίνουν τα όνειρα;

Ο καθένας από εμάς βλέπει όνειρα ενώ κοιμάται, ακόμη κι αν τα ξεχνάμε σχεδόν αμέσως μόλις ξυπνήσουμε.

Τα όνειρα μπορεί να είναι απλά και να ξεχαστούν αμέσως ή τόσο παράξενα που να παραμένουν καρφωμένα στο μυαλό μας όλη την ημέρα.

Το περιεχόμενο των ονείρων μας, δεν εξυπηρετεί κατ ‘ανάγκη κάποιο σκοπό, αλλά μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικό για το τι βρίσκεται στο μυαλό μας.

Ακολουθεί ένας κατάλογος των δέκα πιο κοινών τύπων ονείρων και μερικές συμβουλές για το τι μπορεί να σημαίνουν

1. Χαμένη ή παγιδευμένη: Αυτό συμβαίνει όταν σε βασανίζει κάποιο πρόβλημα στην πραγματική σου ζωή και πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση

2. Παράλυση: Το σώμα πράγματι βιώνει μια μορφή παράλυσης κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτό συμβαίνει όταν δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο της πραγματικής ζωή σου.

3. Πτώση: Όταν ονειρεύεσαι ότι πέφτεις από τον ουρανό ή από μεγάλο ύψος, σημαίνει ότι τα πράγματα στη ζωή σου δεν πάνε τόσο καλά. Εργασιακά, σχέση ή χρήματα είναι αυτά που σας απασχολούν

4. Απώλεια δοντιού: Ονειρεύεσαι ότι έχασες ένα δόντι; Αυτό σημαίνει ότι σε απασχολεί η εμφάνισή σου και αισθάνεσαι μη επιθυμητή. Επίσης, θα μπορούσε να σχετίζεται με μια κατάσταση στην πραγματική σου ζωή που σε έκανε να νιώσεις δυσάρεστα.

5. Καταδίωξη: Είδες στον ύπνο σου ότι σε κυνηγάνε και τρέχεις να διασωθείς; Μάλλον στην πραγματική σου ζωή αποφεύγεις οδυνηρές καταστάσεις, δυσάρεστα συναισθήματα και ανθρώπους που σου δημιουργούν προβλήματα.

6. Θάνατος ή ασθένεια: Αυτό σημαίνει ότι είσαι σε φάση να ασθενήσεις ή ότι αν δεν είσαι φυσικά πληγωμένη, είσαι συναισθηματικά φορτισμένη. Τέλος, ενδεχομένως να φοβάσαι μήπως πληγωθείς

7. Γύμνια: Είναι πολύ συχνό όνειρο να βλέπουμε ότι είμαστε γυμνοί μπροστά σε κοινό. Αναδεικνύει το φόβο στην έκθεση και το γεγονός ότι αισθάνεσαι ευάλωτη. Τα συναισθήματα μπορεί να ποικίλουν από ντροπή μέχρι τη συστολή να αισθανθείς ελεύθερη.

8. Νερό: Αυτό συμβολίζει την αλλαγή και την ανανέωση. Σχετίζεται επίσης με την κάθαρση ή την εκκαθάριση καταστάσεων στη ζωή σου.

9. Οχήματα: Τα όνειρα αυτά αντανακλούν την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σου. Τα οχήματα μας δίνουν τη δυνατότητα να κινούμαστε ή να κάνουμε μια μετάβαση.

10. Άνθρωποι: Οι άνθρωποι στα όνειρά μας συμβολίζουν τα χαρακτηριστικά της δικής μας προσωπικότητας που πρέπει να δουλέψουμε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ