Το πιο συχνό λάθος που κάνεις με την ενυδατική τους καλοκαιρινούς μήνες

476

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι κάτι που αφορά όλες τις γυναίκες ήδη από τα χρόνια της εφηβείας, όλο το χρόνο.

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας αλλά και την εποχή του χρόνου, επιλέγουμε το προϊόν που μας ταιριάζει και το εφαρμόζουμε πάντα σε καθαρό πρόσωπο, με ανοδικές κινήσεις. Δεν αμελούμε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, με εξειδεικευμένο προϊόν, καθώς επίσης το λαιμό και το ντεκολτέ μας.
Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε σχεδόν όλες οι γυναίκες τους καλοκαιρινούς μήνες, με την ενυδατική μας είναι ότι εφαρμόζουμε λανθασμένη ποσότητα.

Γενικά ισχύει ο κανόνας ότι χρειαζόμαστε ελάχιστη ποσότητα για να καλύψουμε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και απαλές, ταμποναριστές, ανοδικές κινήσεις.

Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, με τις υψηλές θερμοκρασίες, αν εφαρμόσουμε έστω και ελάχιστη ποσότητα παραπάνω κρέμα από αυτή που πρέπει, υπάρχει περίπτωση το πρόσωπό μας να είναι super λιπαρό, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Επίσης συνδυαστικά με την αντηλιακή, την οποία χρησιμοποιούμε γενναιώδορα το καλοκαίρι, μετριάζουμε ακόμα περισσότερο την ποσότητα της ενυδατικής, για να κρατήσουμε σε ισορροπία τη λιπαρότητα του δέρματος.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ