Όμορφες ιδέες για φορέματα γραφείου

1321

Το office look έχει διάφορες παραλλαγές ανάλογα με τη διάθεσή σου

Επομένως δεν χρειάζεται να βαριέσαι κάθε φορά που ετοιμάζεσαι για τη δουλειά ή να νομίζεις ότι δεν έχεις στη διάθεσή σου αρκετές επιλογές. Όσο σοβαρός και αν είναι ο χώρος της δουλειάς σου, μπορείς να ντύνεσαι με chic τρόπο και να διατηρείς τη θηλυκότητά σου. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για φορέματα που προορίζονται κυρίως για κομψό office look. Πάντα με το κατάλληλο accessorizing.

omorfes-idees-gia-foremata-grafiou4

Ξεκινάμε με τα απλά και τα κλασικά ενδεδειγμένα. Βάλε ένα πουά φόρεμα με σκούρα μπλε βάση, ένα ζακετάκι στο ίδιο χρώμα και πρόσθεσε μία δερμάτινη καφέ ζώνη (λεπτή ή φαρδιά). Ολοκλήρωσε το look με καφέ δερμάτινα παπούτσια με μεσαίο τακούνι και μία nude oversized τσάντα που χωρά τα πάντα.

omorfes-idees-gia-foremata-grafiou3

Το γκρι εφαρμοστό φόρεμα είναι all time classic και η επένδυση που ποτέ δεν θα μετανιώσεις. Κάνε πιο fun το αποτέλεσμα με μία πολύ λεπτή ζώνη στη μέση, ένα κοραλί ζακετάκι, nude μπαλαρίνες ή γόβες και ένα διακριτικό necklace. Κάνε λιγότερο βαρετό το σύνολο με έντονες χρωματικά λεπτομέρειες.

omorfes-idees-gia-foremata-grafiou

Είναι από τα λίγα σύνολα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ στο γραφείο, στο shopping, σε ποτό με τις φίλες και σε ένα ρομαντικό πρώτο ραντεβού. Girly floral φόρεμα, ψηλοτάκουνα καφέ σανδάλια, πορτοκαλί σακάκι και ένα ζευγάρι κομψά χρυσά σκουλαρίκια.

omorfes-idees-gia-foremata-grafiou1

Αν θέλεις να βάλεις το μικρό μαύρο φόρεμα, κάντο με chic τρόπο. Συνδύασέ το με ένα λεμονί μεσάτο σακάκι και κλασικές pointy γόβες ή nude loafers για έξτρα άνεση.

omorfes-idees-gia-foremata-grafiou2

Υπάρχουν φορέματα που μοιάζουν να είναι deux pieces χωρίς να είναι. Επίλεξε αυτό που έχει λευκό πουκάμισο στο πάνω μέρος και μαύρη κλος φούστα στο κάτω. Είναι πολύ άνετο και γίνεται all day look με pointy μαύρες μπαλαρίνες, ένα χρυσό ρολόι και μία κομψή oversized τσάντα. Προαιρετικά, πρόσθεσε ένα χρυσό βραχιόλι και μικρά σκουλαρίκια εάν σκοπεύεις να βγεις μετά τη δουλειά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ