Μαγιό: Μαύρα, λευκά ή χρωματιστά, η fashion editor προτείνει!

679

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και παραλία, παραλία σημαίνει μαγιό, γι αυτό σήμερα θα κάνουμε ένα ακόμη shopping για τέλειο μαγιό. Έχω ψάξει και σου έχω βρει λευκά, μαύρα και χρωματιστά για να διαλέξεις τι θες να φορέσεις αυτό το ΣΚ ή στις διακοπές σου, αν είσαι από τις τυχερές που φεύγουν Ιούλιο για τα νησιά.

Ποτέ δεν έχουμε όσα θέλουμε τα μαγιό είναι σαν τα παπούτσια κάθε σεζόν θες και ένα ακόμη και καλά κάνεις ( φίλη μου είσαι) και σίγουρα θες να είσαι ενημερωμένη για το τι έχει στην αγορά ώστε να κάνεις ποιοτικό shopping.

Μαύρα μαγιό

Πάντα ψηλά στις επιλογές το μαύρο χρώμα δεν θα μπορούσε να λήψει από τα μαγιό. Τα μαύρα ολόσωμα είναι το απόλυτα sexy κομμάτι και ένα μαύρο bikini από τις πιο ωραίες εμφανίσεις. Διαχρονικό και πάντα μέσα στα summer trends.

Λευκά μαγιό

Είναι το μαγιό που κάθε καλοκαίρι λες θα πάρω ένα λευκό αλλά λίγες το τολμάμε. Θέλει να έχεις ένα ωραίο μαύρισμα ώστε να δείχνει όμορφο και σίγουρα καλή πολύ καλή ποιότητα. Φέτος είναι η χρονιά που θα πρέπει να το δοκιμάσεις, δες τις προτάσεις μου.

Χρωματιστά μαγιό

Χρώμα και fun style για εσένα που το beach look θέλει ένταση. Κόκκινο, κίτρινο, πράσινο όλη η χρωματική παλέτα για να δώσεις τον σωστό τόνο στην εμφάνιση σου.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ