Ο κανόνας του 5,4,3,2,1 είναι ο μόνος τρόπος να μην βάλεις φέτος άχρηστα πράγματα στη βαλίτσα σου

470

Θα μπορούσε να αποτελεί κομμάτι των resolutions που θέτει ο καθένας από εμάς στην αρχή κάθε νέας χρονιάς: Φέτος το καλοκαίρι, στην βαλίτσα των διακοπών μου, ό,τι κι αν γίνει, όσο και να μπω σε πειρασμό, θα πάρω μαζί μου μόνο τα απαραίτητα. Τέρμα πια το υπερβολικό βάρος χωρίς λόγο και οι αμέτρητες αλλαξιές ρούχα που θα μείνουν στιβαγμένες μέσα στη βαλίτσα μόνο και μόνο για να τσακαλωθούν.

Βέβαια, την ώρα που βλέπεις τη βαλιτσά ανοικτή και άδεια μπροστά σου ξέρεις εξ’αρχής ότι δεν θα κρατήσεις την υπόσχεση σου, αρχίζοντας πρώτα από ένα μικρό τοπ που σου αρέσει πολύ αλλά δεν είσαι σίγουρη ότι θα χρειαστείς και καταλήγοντας μέχρι να τελειώσεις με το πακετάρισμα να έχεις σπάσει εντελώς όλα τα όρια βάζοντας μέσα ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στη ντουλάπα σου.

Ο βασικός λόγος που σου συμβαίνει αυτό είναι γνωστός και πάντα ο ίδιος. Το άγχος πως δεν θα έχεις μαζί σου κάτι που χρειάζεσαι τελικά επικρατεί, κάνοντας μας να κουβαλάμε items που δεν είχαμε κανέναν απολύτως σκοπό να πάρουμε όταν σχεδιάζαμε το περιεχόμενο της βαλίτσας σου.

Ποια είναι η λύση, λοιπόν; Οι πιο πολυταξιδεμένες γυναίκες, από πολυάσχολα μοντέλα μέχρι διάσημες influencers υποστηρίζουν ότι αν αρχίσεις κι εσύ να ακολουθείς τον κανόνα του 5,4,3,2,1 δεν πρόκειται να μπεις ποτέ ξανά στο τριπάκι του «πάω διακοπές με ολόκληρη τη ντουλάπα μου».

Κι αυτός γιατί ο συγκεκριμένος κανόνας αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να μην καταλήξεις χωρίς πράγματα που χρειάζεσαι σε κάποιο μακρινό νησί των Κυκλάδων. Τι πρέπει να κάνεις οπότε: βάζεις στη βαλίτσα 5 T-Shirts, 4 παντελόνια ή φούστες, 3 φορέματα και 3 ζευγάρια παπούτσια, 2 μαγιό και 2 τσάντες, ένα καπέλο, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και γυαλιά ηλίου.

Όποιος πραγματικά σκοπεύει να ταξιδέψει ελαφρύτερος το φετινό καλοκαίρι δεν χρειάζεται πραγματικά τίποτα άλλο.

ΠΗΓΗ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ