Παπούτσια με τετράγωνη μύτη: Καλωσορίστε τη νέα εμμονή!

747

Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην νιώσετε ενθουσιασμό, η δεύτερη, όμως, θα σας κερδίσει! Ο λόγος για τη νέα εμμονή στη γραμμή των παπουτσιών που σίγουρα θα προσθέσουμε στη… συλλογή μας! Τα παπούτσια με τετράγωνη φόρμα επέστρεψαν από τη δεκαετία του ’90 και έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες…

Eιδικά φέτος το καλοκαίρι -πάντα και με την έγκριση των σχεδιαστών- θα τα δούμε παντού. Αν και στην αρχή, η γραμμή τους μπορεί να προκάλεσε ένα είδος αμηχανίας, τελικά, όμως το fashion crowd την αγκάλιασε. Στον κύκλο των τάσεων αυτό το στιλ παπουτσιών από τα 80s και τα 90s βρέθηκε ξανά στην πασαρέλα της μόδας και πλέον υπάρχει σε τεράστια ποικιλία.

Τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης και είναι ιδανικά για τις λάτρεις της άνεσης: με μεσαίο τετράγωνο τακούνι είναι εύκολα στο περπάτημα και ιδανικά για casual και καθημερινά σύνολα.

Για τις βραδινές ή πιο επίσημες εμφανίσεις, οι τετράγωνες φόρμες κυκλοφορούν με θανατηφόρο τακούνι στιλέτο! Συνδυάστε του εν λόγω στιλ πέδιλα με ένα slip dress [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] και δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο για να είσαι κομψή και σέξι.

Σε ουδέτερους τόνους, μεταλλικές αποχρώσεις και έντονα χρώματα, από λουστρίνι ή με διακοσμητικές λεπτομέρειες θα φορεθούν όλο το καλοκαίρι αλλά και αργότερα το φθινόπωρο, αφού η τάση θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Η δημοτικότητα των παπουτσιών με τετραγωνισμένη μύτη δεν είναι τυχαία! Οι προτάσεις από διάφορα μεγάλα ονόματα και μάρκες βοήθησαν σε αυτό.

Για παράδειγμα, η Bottega Veneta: Ο νέος δημιουργικός διευθυντής, Daniel Lee, εντυπωσίασε τον κόσμο της μόδας με τις απίστευτα αξιόλογες προτάσεις του στα παπούτσια με τετράγωνη μύτη που «περπατούν» ανάμεσα στην κομψότητα και την άνεση.

Τα μποτίνια επίσης του οίκου Balenciaga – με τετράγωνη μύτη και χρυσό λογότυπο, έγιναν αμέσως το ιδανικό παράδειγμα για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2019! Από την άλλη, ο Fendi με τις βραδινές γόβες του με τετραγωνισμένη μύτη στις αποχρώσεις των πολύτιμων μετάλλων υπόσχονται να κάνουν τις νύχτες μας… πιο λαμπερές, ενώ ο Roger Vivier με τις κλασικές τετράγωνες γόβες του και τη μεταλλική μεγάλη αγκράφα που ονομάζεται Belle du Jour, που ονομάζεται έτσι από την ομώνυμη ταινία 1967 με την Κατρίν Ντενέβ (Η Ωραία της Ημέρας), αποδεικνύει ότι είναι μια διαχρονική αγορά.

Στη συνέχεια, υπάρχει το κύμα των νέων ανεξάρτητων σχεδιαστών που υπερασπίζεται την τετράγωνη φόρμα, μέσα από το πρίσμα της επαναφοράς του στιλ της δεκαετίας του ’90, όπως οι By Far, Neous and Rejina Pyo αποδεικνύοντας ότι αυτό είναι το στιλ παπουτσιών που κερδίζει τη μάχη στα πόδια μας αυτό το καλοκαίρι!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ