Απίστευτα ψηλόλιγνες με ένα ρετρό παντελόνι. 10 τρικ για να φαίνεσαι πιο λεπτή, από μια YouTuber 40+ (vid)

627

Έχεις παρατηρήσει πόσο διαφορετικές δείχνουν οι φίλες σου μέσα σε διαφορετικά ρούχα; Και πόσο λεπτές και κομψές φαίνονται πάντα οι fashion bloggers, ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν έχουν σώμα μοντέλου; Η συνολική εικόνα εξαρτάται από τις επιλογές των ρούχων μας και τους συνδυασμούς τους, που μπορεί να μας προσθέσουν ή να μας αφαιρέσουν όχι μόνο κιλά αλλά και πόντους από το ύψος μας.

Τα παρακάτω μυστικά που μοιράζεται μαζί μας μια YouTuber 40+ θα μας βοηθήσουν να αποφεύγουμε τα στιλιστικά λάθη που μας «παχαίνουν» και μας «κονταίνουν» και να χρησιμοποιούμε το ντύσιμό μας ως ένα εργαλείο διαμόρφωσης της σιλουέτας μας προς το κολακευτικότερο. Μερικά tips που αποκαλύπτει;

-Να προτιμάμε τα σκουρόχρωμα τζιν αντί για τα ανοιχτόχρωμα, καθώς τα πρώτα κόβουν πόντους από την περιφέρεια, ενώ τα τελευταία τούς προσθέτουν.

-Να επιλέγουμε ψηλόμεσα και όχι χαμηλοκάβαλα παντελόνια. Τα ψηλόμεσα μάς κάνουν να φαινόμαστε και πιο λεπτές και πιο ψηλές.

-Να τονίζουμε τη μέση μας, φορώντας κομμάτια που την αναδεικνύουν μέσα από τη γραμμή τους ή προσθέτοντας μια ζώνη σε ένα φόρεμα που διαφορετικά θα έδειχνε υπερβολικά ριχτό και άχαρο πάνω μας.

-Να φοράμε παντελόνια-καμπάνες. Αυτό το ρετρό κομμάτι μας κάνει απίστευτα ψηλόλιγνες, λειτουργώντας σαν ένα μαγικό τρικ, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η vlogger.

Δες παρακάτω δέκα τρικ για να φαίνεσαι πιο λεπτή.


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ