5 ζευγάρια παπούτσια που κάθε γυναίκα άνω των 30 πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

809

Μετά από τρεις δεκαετίες που ντύνετε τον εαυτό σας, έχετε καταλάβει ποια ρούχα ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς. Ναι στα φορέματα που τονίζουν τη μέση, όχι στα skinny jeans! Βεβαιωθείτε ότι η συλλογή των παπουτσιών σας ταιριάζει με τη γκαρνταρόμπα σας και επενδύστε σε αυτά τα πέντε διαχρονικά ζευγάρια.

Λευκά sneakers

Ένα ζευγάρι αθλητικά πάνινα παπούτσια ταιριάζει υπέροχα με τα πάντα, από τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια μέχρι τις midi φούστες και τα αέρινα φορέματά μας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει τα λευκά sneakers σας εξαιρετικά καθαρά!

Loafers

Δανειστείτε τα από τα αγόρια σας και συνδυάστε τα με τα πάντα, από jeans μέχρι cropped υφασμάτινα παντελόνια. Και ενώ θα μπορούσατε σίγουρα να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα ή υλικό, μια απλή μαύρη δερμάτινη εκδοχή δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα!

Ψηλοτάκουνα πέδιλα

Μιλώντας για μια γυναίκα που μεγαλώνει, αξίζει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα λατρέψετε σε κάποιο σημείο της ζωής σας. Αυτό το ζευγάρι μπορεί να μην είναι το πιο άνετο, αλλά θα σας κάνει να χαμογελάτε κάθε φορά που το φοράτε!

Σανδάλια

Είμαστε πλέον ώριμες γυναίκες και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τις αγαπημένες μας σαγιονάρες -εκτός και αν βρισκόμαστε στην παραλία! Για να το κάνετε πιο εύκολο, δοκιμάστε ένα ζευγάρι flatforms σε ουδέτερο χρώμα (ή με μεταλλικές λεπτομέρειες) που μπορείτε να φορέσετε με casual σορτς και maxi φορέματα.

Ankle boots

Το φθινόπωρο και τον χειμώνα φορέστε τα με τζιν ή μαύρο παντελόνι. Την άνοιξη προτιμήστε μια αέρινη φούστα. Δοκιμάστε ένα ζευγάρι με τακούνι μεσαίου ύψους, το οποίο είναι συγκλονιστικά άνετο, είναι εύκολο στο περπάτημα και προσθέτει κολακευτικό μήκος στα πόδια σας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ