Εσύ φτιάχνεις το κρεβάτι σου το πρωί; Όσα μαρτυρούν οι έρευνες!

603

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που φτιάχνουν το κρεβάτι τους το πρωί κι εκείνοι που δεν βρίσκουν τον λόγο να το κάνουν. Τι λένε, όμως, οι έρευνες για εκείνους που φτιάχνουν το κρεβάτι τους;
Οι άνθρωποι που φτιάχνουν το κρεβάτι τους καθημερινά θεωρούνται πιο καθαροί, υγιείς, εξωστρεφείς κι έχουν καλύτερη ποιότητα ύπνου από εκείνους που απλώς παραλείπουν αυτήν την κίνηση το πρωί. Τι άλλο μαρτυρούν οι έρευνες για εκείνους που φτιάχνουν το κρεβάτι τους;

Οι ερευνητές μαζί με τους experts από το Sleepopolis εξέτασαν 2.000 ενήλικες και βρήκαν πως το πόσο «καθαροί» είμαστε με το κρεβάτι μας, μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά μας. Για παράδειγμα, οι έρευνες βρήκαν πως όσοι δεν φτιάχνουν το κρεβάτι τους το πρωί είναι πιο πιθανό να επιλέξουν μια κωμωδία να δουν, ακούν ροκ μουσική, είναι «νυχτοπούλια» και πάντα πατάνε μια αναβολή στο ξυπνητήρι τους.

Παράλληλα, είναι πιθανό να εργάζονται σε κάποιον επιχειρηματικό ή οικονομικό τομέα και τείνουν να αυτοσαρκάζονται, να είναι πιο ντροπαλοί, περίεργοι και moody!

Απ’ την άλλη, όσοι φτιάχνουν το κρεβάτι είναι πιο πιθανό να είναι πρωινοί τύποι, να εργάζονται σε τομείς της υγείας ή της τεχνολογίας, να ακούνε jazz και να βλέπουν πιο ρομαντικές ταινίες. Γενικά έχουν αυτοπεποίθηση, είναι περιπετειώδεις και κοινωνικοί.

Παράλληλα, όσοι φτιάχνουν το κρεβάτι τους το πρωί είναι πιο πιθανό να γυμνάζονται τακτικά και να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή. Σύμφωνα με τις έρευνες, οι άνθρωποι αυτοί κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο, ενώ αυτοί που φτιάχνουν το κρεβάτι τους κάνουν σεξ δύο φορές την εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, αυτοί που φτιάχνουν το κρεβάτι τους το πρωί αγαπούν τη μαγειρική!

Μάλιστα, από αυτούς που έφτιαχναν το κρεβάτι τους το πρωί, το 42% δήλωσε πως οι σύντροφοι τους «υποχρέωναν» να το κάνουν,ενώ το 1/3 δήλωσε πως ξενερώνουν όταν ο σύντροφός τους δεν στρώνει το κρεβάτι το πρωί!

Πώς μια τόσο απλή κίνηση, μαρτυρά τόσα πολλά για την προσωπικότητά μας;;; Μήπως από αύριο να αλλάξουμε συνήθειες;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ