Οι τοξικοί άνθρωποι σου βαλτώνουν την ζωή; 

502

Οι τοξικοί άνθρωποι μας δημιουργούν έντονο άγχος και μας προκαλούν αρνητικές επιδράσεις στον εγκέφαλο. Πως να τους απομακρύνεις

1. Προσπάθησε να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που έχουν να δώσουν κάτι για να σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη. Και βέβαια, απόφυγε να ξοδεύεσαι σε ανθρώπους που θέλουν να σε χρησιμοποιούν ως δεκανίκι και δείχνουν επιθετικοί, όταν δεν τους γίνεται το χατίρι.

2. Γίνε αυτό που εσύ θες να γίνεις και μίλα ανοικτά γι’ αυτά που πραγματικά νιώθεις και θες, όποιον και αν έχεις απέναντι σου. Είναι η ομοιοπαθητική, θα έλεγε κανείς, αγωγή στο φόβο σου ότι οι άλλοι δε θα βρουν καλό αυτό που είσαι στην πραγματικότητα και ότι τελικά θα σε απορρίψουν.

4. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να εστιάζεις στις δικές σου ενέργειες και όχι στις αντιδράσεις των άλλων. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.

5. Αν νιώθεις στρες ακόμα και για την απλή διαδικασία να κάνεις μια πρόταση εξόδου σε έναν άνδρα που σε ελκύει έστω και στοιχειωδώς, καλό είναι να δεις την πρόσκλησή σου ως προσφορά στον άλλον και όχι πως τον παρακαλάς.
6. Τόλμησε να χρησιμοποιείς κομπλιμέντα στους άντρες που σε ελκύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ