Stretching: 3 ασκήσεις που θα αλλάξουν τη μέρα σας

491

Το Stretching είναι κάπως σαν να πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας: Ξέρουμε ότι πρέπει να το κάνουμε, αλλά δεν το κάνουμε αρκετά.

Λοιπόν, για να κάνουμε τα πράγματα όσο το δυνατόν ευκολότερα για σας, σας αποκαλύπτουμε τις 3 ασκήσεις stretching που χρειάζεται να κάνετε κάθε μέρα.

yoga_stretch

1. Η Hump Stretch

Το πρόβλημα: Δεδομένου ότι είστε πρόσωπα που ζουν σε αυτόν τον αιώνα, ξοδεύετε πιθανώς πολύ χρόνο σκυμμένοι πάνω από έναν υπολογιστή όλη την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο αποδυναμώνετε τους μυς στο μπροστινό μέρος του λαιμού και το στήθος σας, και κουράζετε τους πίσω. ( Για να μην αναφέρουμε το ότι κάθεστε όλη μέρα είναι πραγματικά κακό για σας και με άλλους τρόπους.)

Η επιδιόρθωση: Σφίξτε τα χέρια σας πίσω από την πλάτη σας. Αργά σηκώστε τα χέρια σας πίσω από σας έως ότου δεν μπορείτε άλλο. Θα αισθανθείτε ένα απαλό τράβηγμα στο στήθος σας. Πάρτε μια στιγμή για να αναπνεύσετε, ρίξτε απαλά το κεφάλι σας προς τα πίσω, και στη συνέχεια επαναλάβετε τρεις φορές .

 

2. Η Spinal Tap Stretch

Το πρόβλημα: Ξέρετε πώς αισθάνεστε τόσο κάλα το πρωί , αλλά καθώς η ημέρα περνάει, έχετε την τάση να αισθάνονται χειρότερα; Αυτό συμβαίνει στην κυριολεξία. Καθώς η μέρα συνεχίζεται , ο ιστός ανάμεσα στους δίσκους στη σπονδυλική στήλη σας συμπιέζεται, και μπορείτε πραγματικά να συρρικνωθεί ένα μικροσκοπικό κομμάτι από τα νεύρα σας, το οποίο σας κάνει να νιώθετε λιγότερο λειτουργική .

Η επιδιόρθωση: Σταθείτε με τα πόδια σας ακριβώς κάτω από τα ισχία, και διπλώστε το ανώτερο σώμα σας προς τα κάτω, προς τα πόδια σας, κρατώντας τα γόνατα λυγισμένα σ΄ ένα κομμάτι για λόγους ασφαλείας. Ισιώστε αργά τα πόδια σας, και αφήστε τα χέρια σας να κρέμονται προς το πάτωμα. Κουνήστε τους ώμους σας και το κεφάλι μπροστά και πίσω για 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό, και στη συνέχεια σηκωθείτε αργά αργά προς τα πάνω, ένα ένα τον σπόνδυλο. Επαναλάβετε μία φορά

stretching

3. Η Lunge Stretch

Το πρόβλημα: Ακριβώς όπως λοιπόν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας σκυμμένοι πάνω από έναν υπολογιστή, έτσι περνάτε και την υπόλοιπη μέρα σας καθισμένοι σ΄ένα γραφείο. Αυτό μπορεί να σπείρει τον όλεθρο, στον μυ που βρίσκετε βαθιά στο στομάχι σας στο μπροστινό μέρος της σπονδυλικής στήλης σας, που σας βοηθά να σηκώσετε το πόδι σας ψηλότερα.

Η επιδιόρθωση: Γονατίστε στο πάτωμα σε θέση βαθύ κάθισμα. Βάλτε και τα δύο χέρια στους γοφούς σας, και τραβήξτε αργά τους γοφούς σας προς τα εμπρός, διατηρώντας τα σε τετράγωνο. Θα πρέπει να αισθάνονται ένα βαθύ τράβηγμα στο μπροστινό μέρος του ποδιού σας, και το κάτω μέρος του στομάχου σας. Κρατήστε για 30 δευτερόλεπτα, αναπνεύστε βαθιά, και στη συνέχεια χαλαρώστε. Αλλάξτε πλευρά και επαναλάβετε

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ