Ξεχάστε τα ράμματα! Απίστευτη ανακάλυψη 17χρονου θα φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση των τραυμάτων!

560

Σας έχει τύχει ποτέ να αιμορραγείτε ασταμάτητα και να πρέπει να πάτε στα επείγοντα περιστατικά για ράμματα; Τότε θα ξέρετε τον πόνο και την ταλαιπωρία που έχει αυτή η διαδικασία!

Ευτυχώς, χάρη στην ιδιοφυΐα του 17χρονου, τότε, Joe Landolina τα ράμματα στο μέλλον θα αποτελούν απλά… παρελθόν!

Το VeltiGel, είναι ένα συγκολλητικό προϊόν που βασίζεται σε φύκια. Η αποτελεσματικότητα του ακόμη και σε βαθιά κοψίματα είναι εκπληκτική!

Ουσιαστικά αυτό που συμβαίνει όταν το Veltigel χορηγείται στην πληγή,  η γέλη (τζελ) σχηματίζει έναν θρόμβο μέσα σε μόλις 12 δευτερόλεπτα και λειτουργεί για να θεραπεύσει την πληγή μέσα σε λίγα λεπτά από την εφαρμογή του.

Αυτό σημαίνει, από τη μία πλευρά, ότι η γέλη θα κάνει μια πολύ ισχυρή κόλλα που κρατά την πληγή ενωμένη, αλλά από την άλλη πλευρά, δρα ως ικρίωμα για να βοηθήσει το ινώδες του σώματος να παραχθεί στην επιφάνεια του τραύματος. Το ινώδες είναι αυτό που βοηθά στην μόνιμη θεραπεία του ιστού. 

Το VetiGel λειτουργεί πραγματικά τόσο γρήγορα, ώστε η γέλη μπορεί να αφαιρεθεί μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Πολύ πιο εύκολο και λιγότερο επώδυνα από τα τυπικά ράμματα.

Το προϊόν θα αρχίσει να δοκιμάζεται σε ζώα αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Αν και  το προϊόν δεν είναι ακόμη έτοιμο για τους ανθρώπους, σίγουρα θα έχουμε νέα από το VetiGel στο μέλλον. Ίσως, κάποια στιγμή βρίσκεται στο φαρμακείο κάθε σπιτιού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ