Με πρόσβαλε επειδή θήλασα το βρεφάκι μου στο super market

254

Με πρόσβαλε επειδή θήλασα: Μιας και όλα τα προβλήματα είναι λυμένα στην ελληνική πραγματικότητα όπου όλα κυλούν υπέροχα (σε ένα παράλληλο σύμπαν) ας ασχοληθούμε άλλη μια φορά με το shocking θέμα του δημόσιου θηλασμού (ειρωνεία)

O δημόσιος θηλασμός μέχρι και σήμερα θεωρείται ταμπού. Συνήθως όταν μια γυναίκα ταΐζει το μωρό της μπροστά σε άλλους έρχεται αντιμέτωπη με σκληρά σχόλια που την κάνουν να νιώθει άσχημα. Το ίδιο συνέβη και σε αυτήν τη μαμά που καθώς θήλαζε το παιδί της, ένας άγνωστος άντρας της επιτέθηκε λεκτικά.

«Ήμουν στο Σουπερμάρκετ μαζί με το νεογέννητο μωρό μου. Νέα μαμά, αγχωμένη και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Φόρτωνα το καλάθι μου όταν το μικρό μου άρχισε να κλαίει. Μέχρι τότε δεν είχα θηλάσει ποτέ δημόσια, αλλά πεινούσε πολύ και δεν ήθελα να την ταλαιπωρήσω.

Με πρόσβαλε επειδή θήλασα το βρεφάκι μου στο super market

Πήγα στο πίσω μέρος του καταστήματος και βρήκα ένα παγκάκι στην περιοχή εξυπηρέτησης πελατών. Κάθισα εκεί ήσυχα-ήσυχα και ξεκίνησα να θηλάζω.

Κάποια στιγμή, έπιασα με την άκρη του ματιού μου έναν άγνωστο άντρα να με παρατηρεί. Στο πρόσωπο που ήταν ζωγραφισμένη η αηδία όταν μου φώναξε: ”Ξέρεις γι’ αυτό έχουμε και τουαλέτες. Για να μπορείς να κάνεις αυτό.”

Ντράπηκα τόσο πολύ που ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Καθώς έκανα να σηκωθώ, το μωρό μου άρχισε να κλαίει. Αμέσως κάθισα πάλι, και την έβαλα στο στήθος μου. Συνειδητοποίησα ότι κάποιος με πρόσβαλλε επειδή τάιζα το παιδάκι μου.

Αποφάσισα εκείνη τη στιγμή ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα άφηνα κάποιον να έχει άποψη για το τι κάνω με το σώμα και το παιδί μου. Του φώναξα και του είπα να φάει εκείνος το μεσημεριανό του στην τουαλέτα.

Με κοίταξε σοκαρισμένος, αλλά έφυγε χωρίς να πει άλλη λέξη. Τελείωσα να θηλάζω το μωρό μου, στη συνέχεια τα ψώνια μου και έπειτα αποχώρησα από το κατάστημα με το κεφάλι ψηλά.»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ