Αυτά τα τρία θα σε κάνουν τον επιβήτορα που όλες ονειρεύονται

549
Αυτά τα τρία θα σε κάνουν τον επιβήτορα που όλες ονειρεύονται: Ανέκαθεν οι γυναίκες διάλεγαν τον καλύτερο, δυνατότερο, υγιέστερο και ομορφότερο με έστω και υποσυνείδητο σκοπό να γεννήσουν τα τέλεια παιδιά

Είναι θέμα DNA και όχι σώνει και ντε να μείνουν έγκυες.

Είσαι ωραίος, έχεις λεφτά, χιούμορ και φαρδιές πλάτες; Ε, λοιπόν έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες από τον φτωχό, άσχημο και γκρινιάρη να προσφέρεις καλύτερο κρεβάτι στη σύζυγο ή τη σύντροφο.

Δεν το λέμε εμείς, αλλά επιστημονικές έρευνες οι οποίες ερεύνησαν τους παράγοντες που προσφέρουν καλύτερους και συχνότερους οργασμούς στις γυναίκες.

Σύμφωνα λοιπόν με ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Όλμπανι, η ευκολία και η συχνότητα του οργασμού καθορίζεται και από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του σεξουαλικού συντρόφου.

Στο πλαίσιο μελέτης που πραγματοποίησαν οι ερευνητές, ρώτησαν νεαρές γυναίκες που διατηρούσαν μόνιμη σχέση πόσο συχνοί και έντονοι ήταν οι οργασμοί τους και επίσης τους ζήτησαν να δώσουν μια σύντομη περιγραφή του συντρόφου τους, αναφέροντας για παράδειγμα χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και της προσωπικότητάς του, αν έχει χιούμορ και πόσα χρήματα βγάζει.

Αυτά τα τρία θα σε κάνουν τον επιβήτορα που όλες ονειρεύονται

Τα βασικά χαρακτηριστικά που συσχετίστηκαν με τη μεγαλύτερη συχνότητα οργασμού ήταν η καλή εξωτερική εμφάνιση, η αυτοπεποίθηση αλλά και το… υψηλό εισόδημα του άντρα, ενώ και η ένταση του οργασμού φάνηκε να επηρεάζεται από το πόσο ελκυστικό βρίσκει τον σύντροφό της η γυναίκα.

Έκπληξη προκάλεσε στους ερευνητές η διαπίστωση ότι και το χιούμορ παίζει ρόλο στον γυναικείο οργασμό, αφού οι γυναίκες που δήλωσαν ότι ο σύντροφός τους τις κάνει να γελάνε συχνά ήταν και αυτές που έκαναν συχνότερα σεξ και έφταναν τις περισσότερες φορές σε οργασμό.

Μερικοί ακόμη παράγοντες που, σύμφωνα με τη μελέτη, καθορίζουν τον γυναικείο οργασμό είναι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών, η γενικότερη ικανοποίηση της γυναίκας από τη σεξουαλική της ζωή και το… πλάτος των αντρικών ώμων!

«Η ένταση του οργασμού σχετίζεται με το πόσο ελκυστικό βρίσκει η γυναίκα τον σύντροφό της, το πόσες φορές κάνει σεξ την εβδομάδα και το πόσο ικανοποιημένη είναι από τη σεξουαλική της ζωή» γράφουν οι ερευνητές στη μελέτη τους, προσθέτοντας πως «η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας εξαρτάται με τη σειρά της επίσης από το πόσο ελκυστικό βρίσκει η γυναίκα τον σύντροφό της αλλά και από το πλάτος των αντρικών ώμων».

Η μελέτη δημοσιεύεται αναλυτικά στο επιστημονικό περιοδικό Evolutionary Psychology.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ