Σε παίζει μπαλίτσα; Τα συχνότερα ψέματα των ανδρών

237

Σε παίζει μπαλίτσα; Συχνά στο παιχνίδι της αποπλάνησης μπαίνουν βρώμικα σχέδια. Πολλοί κρύβουν τα χαρτιά τους, σε ποιους τομείς;

Όλοι οι άνδρες δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα με αποτέλεσμα άλλοι να είναι πιο ανοιχτοί και άλλοι πιο κλειστοί όσον αφορά αυτά που λένε στη σύντροφό τους.

Επιπλέον, οι περισσότεροι άντρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από ό,τι νομίζει μια γυναίκα και μερικές φορές απλά δεν θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό τους.

Δείτε για παράδειγμα παρακάτω τρία πράγματα που μπορεί να κρύψει ένας άνδρας από μια γυναίκα

Τους φόβους του

Ένα από τα μυστικά που δεν αποκαλύπτουν οι άντρες, είναι ότι φοβούνται. Φυσικά οι φόβοι τους δεν περιορίζονται στις αράχνες και τις κατσαρίδες. Μπορεί απλά να φοβούνται ότι θα σας χάσουν. Είναι ο πιο σιωπηλός φόβος που έχουν.

Τις φαντασιώσεις του

Εκτός από τον φόβο της απώλειας σας, άλλο ένα πράγμα που ο καλός σας κρύβει από εσάς, είναι οι σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Μερικές φορές, οι κάπως «προχωρημένες» ερωτικές τους φαντασιώσεις, αποτελούν θέμα ταμπού. Μπορεί να φοβάται ότι θα προσβάλει ή ότι θα τρομάξει τη σύντροφό του.

Την οικονομική του κατάσταση

Ένα από τα πράγματα που μπορεί να κρύψει ένας άνδρας από μια γυναίκα, και μάλιστα όταν δεν την γνωρίζει καλά, είναι η οικονομική του κατάσταση. Πολλές φορές, αν έχει οικονομικά προβλήματα, μπορεί να θεωρήσει ότι αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που τον βλέπει κάποια γυναίκα.

Πως σε σκανάρει το αγόρι σου σε ανύποπτο χρόνο;

Πως σε σκανάρει το αγόρι σου σε ανύποπτο χρόνο; Τα περνάμε για χαζούλικα τα γλυκά μας αγόρια αλλά το μάτι τους κόβει

Κάνουν τους γλάρους για να περνάνε ζάχαρη αλλά εντοπίζουν τα πάντα με λεπτομέρειες. Κάπως έτσι σε ξεχώρισε από πολλές, άλλωστε…

Τι παρατηρούν οι άνδρες στις γυναίκες χωρίς εκείνες να το ξέρουν;

Οι γυναίκες θεωρείται ότι μπορούν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να «σκανάρουν» έναν άνδρα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, ενώ οι άνδρες έχουν τη φήμη ότι αρκούνται σε γενικές παρατηρήσεις.

Όμως η φήμη αυτή είναι εντελώς λάθος, όπως αποκαλύφθηκε μέσω συζήτησης στο Reddit, όπου διάφοροι άνδρες αποκάλυψαν ότι, όχι μόνο παρατηρούν, αλλά κάνουν και εξαιρετικά «κοφτερές» παρατηρήσεις όταν βρίσκονται με γυναίκες.

Πως σε σκανάρει το αγόρι σου σε ανύποπτο χρόνο;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που οι άνδρες σκανάρουν, χωρίς οι γυναίκες να το καταλαβαίνουν:

1. Παρατηρητικότητα: ναι, κυρίες μου, οι άνδρες καταλαβαίνουν πολύ καλά όταν -ακόμα κι όταν είστε συνοδευόμενες- παρατηρείτε άλλους άνδρες που σας κινούν το ενδιαφέρον.

2. Μυστική συνεννόηση: πολλοί άνδρες, όχι μόνο αντιλαμβάνονται, αλλά και αποκωδικοποιούν τη «μυστική γλώσσα» που οι γυναίκες χρησιμοποιούν, μέσα από βλέμματα ή αδιόρατες χειρονομίες.

Πως σε σκανάρει το αγόρι σου σε ανύποπτο χρόνο;

3. Κόμμωση: ναι, πιστέψτε το, οι άνδρες παρατηρούν και αξιολογούν την κόμμωσή σας.

4. Ώμοι: ή, πιο αναλυτικά, το παράστημα μιας γυναίκας, από τον τρόπο με τον οποίο κρατά τους ώμους της.

5. Επικοινωνία: οι άνδρες τσεκάρουν με πολλή προσοχή τις ικανότητες μιας γυναίκας στη συνομιλία, όσον αφορά στη θεματολογία της.

6. Χαμόγελο: οι άνδρες προσέχουν το χαμόγελο των γυναικών και καταλαβαίνουν πότε είναι αληθινό και πότε όχι.

7. Μυρωδιά: άρωμα, σαμπουάν, όλα αποτελούν αντικείμενο οσφρητικής παρατήρησης από τους άνδρες.

8. Μακιγιάζ: ιδίως, δε, αν το αποτέλεσμα είναι, ας πούμε, ατυχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ