Της πρότεινες τριο και είπε ναι; Δες τι συμβαίνει μετά…

233

Της πρότεινες τριο και είπε ναι; Τελικά στους δυο, τρίτος δεν χωρά, ή δεν ισχύει στις μέρες ποια; Δες τι συμβαίνει μετά…

Τα χίλια πρόσωπα της σαρκικής επαφής. Αμέτρητες εκφάνσεις της ερωτικής απόλαυσης για κάθε ενήλικα που απολαμβάνει το σεξ.

Κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή αρκεί να συμφωνούν όλοι όσοι παίρνουν μέρος.

Για κάποιους αποτελεί φράση και σκέψη ταμπού, για κάποιους άλλους διακαής πόθος και σεξουαλική φαντασίωση.

Πώς, όμως, βιώνει και αισθάνεται το ομαδικό σεξ μια γυναίκα; Ποια είναι τα συναισθήματα και οι σκέψεις που την κατακλύζουν;

Στο παρελθόν, η βρετανική έκδοση του Esquire ρώτησε επ΄ αυτού του θέματος ορισμένες γυναίκες, ώστε να μοιραστούν με θάρρος τις σκέψεις τους και τις εμπειρίες τους.

Μια εκ των απαντήσεων προήλθε από τη Lucy, 28 ετών, η οποία μίλησε για την εμπειρία της με έναν άντρα και δύο κορίτσια. «Είχαμε μιλήσει γι΄ αυτό που θα συνέβαινε αρκετές φορές πριν, αλλά ποτέ δεν το κάναμε πραγματικά».

Όσο για την ημέρα που ακολούθησε του γεγονότος, εξήγησε: «Στην πραγματικότητα κύλισε αρκετά καλά και τίποτα δεν ήταν περίεργο την επόμενη ημέρα». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υπόλοιπες εμπειρίες, που οι αναγνώστριες είχαν μοιραστεί.

Ο κοινός τόπος ήταν το εξής συμπέρασμα: Το τρίο ή το ομαδικό σεξ μπορεί να είναι σέξι, διασκεδαστικό και περιπετειώδες, εφόσον οι συμμετέχοντες ενδιαφέρονται και νιώθουν άνετα μεταξύ τους.

Μη την ξενερώνεις – Τι κάνεις και μένει στα κρύα του λουτρού

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των γυναικών.

Της πρότεινες τριο και είπε ναι; Δες τι συμβαίνει μετά…

Ένιωθαν πάντα έτσι οι γυναίκες;

Εάν σήμερα οι γυναίκες είναι εξοικειωμένες με το θέμα του ομαδικού σεξ, στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια άνεση να ανοιχτούν επί του θέματος.

Χαρακτηριστικά, το έτος 1973 μέχρι και το βρετανικό Cosmopolitan είχε δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο: «Οι γυναίκες δεν έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις, τελεία. Οι άντρες έχουν»
(Women do not have sexual fantasies, period. Men do).

Εκεί φαίνεται αν έχεις φάει κέρατο

Έκτοτε, έχουν αλλάξει πολλά. Στο παρελθόν έρευνα είχε αποφανθεί ότι περίπου το 15% των γυναικών έχουν φαντασίωση για ομαδικό σεξ. Μια ευρέως αποδεκτή ιδέα είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να τρέφουν βαθιά συναισθήματα για κάποιον, ώστε να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του.

Ωστόσο, δεδομένου ότι όλο και περισσότερες γυναίκες παραδέχονται τις φαντασιώσεις τους για τρίο ή ομαδικό σεξ, το στερεότυπο αυτό γίνεται ολοένα και λιγότερο αποδεκτό. Οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ χωρίς να είναι ανάγκη να επιζητήσουν συναισθηματικό «μαξιλάρι» από το άτομο που θα συνευρεθούν.

Τι έχει αλλάξει για τις γυναίκες λοιπόν;

Τι αλλαγές έχουν συμβεί όμως τα τελευταία χρόνια και το ομαδικό σεξ γίνεται πιο αποδεκτό; Γιατί οι γυναίκες έχουν αλλάξει τη στάση τους γύρω από το θέμα; Γιατί μιλάμε πιο άνετα σήμερα;

Αρχικά ο τρόπος αντίληψης του φύλου και η σεξουαλική «ρευστότητα» έχουν κάνει μια δυνατή εμφάνιση: Ακόμη και οι στρέιτ παραδέχονται φαντασιώσεις τους για ομοφυλοφιλικό σεξ και αντίστροφα. Τα ζευγάρια χρησιμοποιούν πιο άνετα σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ έχει υπάρξει μεγαλύτερη συνειδητοποίηση στο κομμάτι της σεξουαλικής ζωής, της σημασίας της.

Έτσι, οι γυναίκες δεν έχουν μείνει «έξω από τον χορό». Οι φαντασιώσεις τους έχουν επηρεαστεί και πλέον νιώθουν πιο άνετα με το θέμα, απ΄ ότι στο παρελθόν. Τα συναισθήματα των γυναικών γύρω από το θέμα έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, καθώς έχει επέλθει η συνειδητοποίηση γύρω από το ζήτημα.

Cuckolding: Η νέα τάση στην κρεβατοκάμαρα – Πάρε ποπ κορν και κοίτα

Τι θα πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες;

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι το σημαντικότερο είναι οι γυναίκες να επιθυμούν το ομαδικό σεξ, να το επιζητούν και να το φαντασιώνονται.

Οι συμβουλές που μπορούν να δοθούν έχουν ως εξής:

– Κάντε το, όταν δεν είστε σε σχέση ή όταν είστε σε ανοιχτή σχέση

– Προσοχή στη ζήλια!

– O αυθορμητισμός είναι καθοριστικός παράγοντας

– Έχετε στο νου σας, ότι ενδέχεται να καταστραφούν φιλίες

– Εάν είστε ζευγάρι, συζητήστε διεξοδικά πρώτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ