Το έχεις σκεφτεί; Τι σκέφτεται όταν παίζει μόνος του;

26

Τι σκέφτεται όταν παίζει μόνος του; Αν πετύχει το μόνος, τύφλα να’ χει το μαζί λένε οι γνώστες… Εντάξει ας το κάνει, τι μπορεί να σκέφτεται όμως για να πετύχει;

Το έχουμε πει πολλές φορές: Η αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός ή όπως αλλιώς θέλεις, δεν είναι κέρατο.

Οπότε, παίρνοντας αυτό ως δεδομένο έχω να σου μεταφέρω μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα η οποία ασχολήθηκε με το τι σκέφτονται οι άντρες ή τι βλέπουν για να είμαι και πιο σαφής όταν… θέλουν να κάνουν δουλίτσα με τον εαυτό τους.

Το έχεις σκεφτεί; Τι σκέφτεται όταν παίζει μόνος του;

Με τσόντα
Ε φυσικά. Οι άντρες είναι οπτικά όντα και το πορνό έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους. Άκρως αναμενόμενο και κατανοητό. Τι; Όχι;

Αποκαλυπτική έρευνα: Έχει super car στο γκαράζ του; Είναι μικροτσούτσουνος!

Με διάσημες
Το ξέρει ότι δε θα κάνει ποτέ σεξ με τη Charlize Theron ή τη Scarlett Johansson αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φαντάζεται ό, τι εκείνος θέλει. Ναι φίλη μου, οι stars του Hollywood παίζουν βασικό ρόλο στην καρδούλα του καλού σου.

Με άγνωστες
Βλέπει μία περαστική στο δρόμο που του αρέσει; Θα τη σκεφτεί σίγουρα ερωτικά. Τουλάχιστον ό,τι θυμάται. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις κάνει κι εσύ. Μεταξύ μας είμαστε.

Εκεί το κάνουν περισσότερο τα ζευγάρια – Λίστα ηδονής με τα πιο hot spot

Συναδέλφους
Μεγάλο αγκάθι φίλη μου. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει φαντασιωθεί τη σέξι του συνάδελφο έστω και μία φορά, ακόμα κι αν η σχέση τους είναι εντελώς αθώα και φιλική. Και πιο συγκεκριμένα, η φαντασίωση περιλαμβάνει σίγουρα το χώρο της δουλειάς.

Πρώην
Λυπάμαι που σου το λέω αλλά ήρθε να αντιμετωπίσεις την αλήθεια. Δεν υπάρχει άντρας που να μη φαντασιώνεται έστω και μία πρώην του αραιά και πού. Συνήθως αυτή με την οποία έκανε το καλύτερο σεξ, και όχι αυτή που τον πλήγωσε. Θετικό αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ