Τέτοιον άντρα θέλουμε κορίτσια: Να γιατί το κάνω κάθε μέρα με τη γυναίκα μου

84

Να γιατί το κάνω κάθε μέρα με τη γυναίκα μου: Δεν ξέρω αν είμαι ο τέλειος σύζυγος, θεωρώ όμως ότι είμαι ένας καλός… εραστής

Με την γυναίκα μου είμαστε μαζί σχεδόν 20 χρόνια. Έχουμε κάνει μια υπέροχη οικογένεια και είμαστε σχεδόν 15 χρόνια παντρεμένοι.

Κατάφερα, μετά από τόσα χρόνια και ενώ ακούω από φίλους και γνωστούς για τον τελείως αδιάφορο έγγαμο βίο τους, να έχουμε μια ενεργή ερωτική ζωή κάθε μέρα. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Κάθε μέρα. Σαν χαπάκι για την πίεση ένα πράγμα.

Πως το καταφέρνουμε όμως αυτό;

Θεωρώ ότι δεν είμαι ο τέλειος σύζυγος. Δουλεύω πολλές ώρες, στερώ και στερούμαι την οικογένειά μου σε σημαντικές στιγμές, αλλά θεωρώ ιερή υποχρέωση, να ευχαριστώ κάθε βράδυ (ή πρωί) την σύζυγό μου προσφέροντάς της καθημερινά από μισή έως μια ώρα αποσυμπίεσης και οργασμών.

Από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας μας, ήθελε να με ευχαριστήσει και να κάνει επάνω μου ότι μου αρέσει χωρίς ταμπού. Πολλά από αυτά, δεν τα είχε ξανακάνει, αφού δεν είχε έντονη σεξουαλική εμπειρία πριν από εμένα.

Να γιατί το κάνω κάθε μέρα με τη γυναίκα μου

Εγώ από την άλλη, σε νεαρή ηλικία -και πιο ανώριμος- έβλεπα πως θα ικανοποιήσω πρώτα εμένα. Άργησα να πέσω εκεί χαμηλά και να γλύψω, να της κάνω αυτά τα προκαταρκτικά που ξετρελαίνουν ακόμα και τις πιο “δύσκολες” γυναίκες και να της προσφέρω όλο το πακέτο, μαζί με την επαφή για να έχει κάθε φορά οργασμό.

Από το τότε στο σήμερα

Το έχουμε κάνει άπειρες φορές, στα πιο περίεργα μέρη, έχουμε πειραματιστεί ο ένας πάνω στον άλλο, έχουμε βράδια με αισθησιακό σεξ και βράδια με hardcore καταστάσεις.

Της έχω αγοράσει ότι θα ήθελε κάθε γυναίκα για υποβοήθηση στο ντουλάπι της. Δεν “ζηλεύω” τα sex toys όταν είναι μέσα της, γιατί ξέρω πως το πέος μου για εκείνη, είναι το Α και το Ω για την επαφή μας.

Τι με κάνει όμως να την σκέφτομαι ακόμα και σήμερα από το πρωί μέχρι το βράδυ που θα βρεθώ μαζί της στο κρεβάτι; Τι κάνει καλά που με αναστατώνει;

Για εμένα, σημαντικό ρόλο παίζει η γυναίκα να υγραίνεται πολύ εκεί κάτω. Ίσως να μου αρέσει η γεύση της όταν είμαι εκεί κάτω και παίζω με την γλώσσα μου, ίσως όμως να είναι και η αίσθηση ότι κάτι κάνω καλά και μουσκεύει.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που με φτιάχνει, είναι ότι δεν έχει ταμπού μαζί μου. Ότι της ζητήσω το έχω. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά η εμπειρία μας είναι και διαφορετική.

Ο σκοπός είναι να συντονίζεται ένα ζευγάρι και να υπάρχει έλξη. Να ξέρει ο ένας τα θέλω του άλλου. Ακόμα και πονοκέφαλο να έχει η γυναίκα, μετά από μισή ώρα αισθησιακού έρωτα, θα περάσει. Αν έχει πονοκέφαλο ως δικαιολογία, κάτι σίγουρα δεν πάει καλά στη σχέση σας.

Πως το αντιλαμβάνεται αυτό η γυναίκα μου; 

Δεν λέω ότι κάποιες φορές έχω νιώσει να σκέφτεται “Ωχ, πάλι τα ίδια σήμερα;”. Όταν το νιώθω, κάνω κάτι διαφορετικό για την απογειώσω. Το γεγονός ότι την θέλω όμως ακόμα και σήμερα, μετά από γέννες, άρα και με διαφορετικό κορμί, με πατημένα τα δεύτερα -αντα, μέσα στο μυαλό της λειτουργεί ως αφροδισιακό.

Βλέπω και σχολιάζω ξένους κ@λους, δεν ακουμπάω όμως

Αφού έχω τον απόλυτο κάθε βράδυ στο κρεβάτι μου, τι διαφορά θα έχει να ακουμπήσω και έναν ξένο; “My wife’s @ss, better than yours”, ιδίως όταν είναι στα τέσσερα και μου ζητάει να μπω μέσα της (λίγο σπάνιο αλλά γίνεται και αυτό).

Δεν ξέρω πως θα είναι είκοσι χρόνια μετά, αλλά αν δεν με εγκαταλείψει ο “φίλος” μου εκεί κάτω, θα συνεχίσουμε αυτό το σερί ετών. Γιατί και μας αρέσει και το γουστάρουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ