5 Οφέλη που έχει το micellar water στην επιδερμίδα σας

76

Το Micellar Water είναι ένα προϊόν περιποίησης δέρματος που είναι απαλό για το δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό, ντεμακιγιάζ και ήπιο καθαριστικό.

Φτιαγμένο από φιλτραρισμένο νερό, γλυκερίνη και ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες, το μικκυλιακό νερό είναι αποτελεσματικό στην αφαίρεση ρύπων, λιπαρότητας και μακιγιάζ. Είναι επίσης χωρίς αλκοόλ και επομένως καλό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Εδώ είναι 5 οφέλη του micellar water και πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Καθαρίζει το πρόσωπο

Το Micellar Water είναι εξαιρετικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ και τον απαλό καθαρισμό του δέρματος, επειδή η περιεκτικότητα σε μικκύλια βοηθά στη διάλυση του μακιγιάζ και στην απαλή απομάκρυνση της βρωμιάς, της λιπαρότητας και άλλων ακαθαρσιών.

Διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο

Το Micellar Water καθαρίζει το δέρμα χωρίς να το αφαιρεί από φυσικά έλαια. Αυτό οφείλεται στην περιεκτικότητα σε γλυκερίνη, η οποία βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία και την ενυδάτωση.

Χωρίς αλκοόλ

Επειδή δεν περιέχει αλκοόλ, άρωμα ή άλλα ξηραντικά συστατικά, το μικκυλιακό νερό είναι απαλό και μη ερεθιστικό.

Καλό για όλους τους τύπους δέρματος

Το Micellar Water είναι κατάλληλο για κανονικό, ξηρό και λιπαρό δέρμα. Είναι επίσης κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες λόγω των απαλών συστατικών του.

Βολικό

Το Micellar Water είναι ένα ευέλικτο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του μακιγιάζ, τον καθαρισμό και την τόνωση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς νερό, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικό για ταξίδια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μικκυλιακό νερό

  • Αφαιρέστε το μακιγιάζ: Βουτήξτε ένα βαμβάκι σε μικκυλιακό νερό και σκουπίστε απαλά το πρόσωπο για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και το αντηλιακό. Όταν αφαιρείτε το μακιγιάζ των ματιών, πιέστε το βαμβάκι πάνω από το μάτι για να αφήσετε το μακιγιάζ να διαλυθεί πριν το σκουπίσετε απαλά.
  • Καθαρισμός: Το Micellar Water μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον απλό καθαρισμό του δέρματος ρίχνοντας λίγο σε ένα βαμβάκι και περνώντας το πάνω από το δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να ξεβγάλετε.
  • Τόνος: Ξεκινήστε καθαρίζοντας απαλά το δέρμα σας και μετά απλώστε το micellar water ως τονωτικό σε όλο το πρόσωπο. Μπορείτε να συνεχίσετε με μια ενυδατική κρέμα.

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες του μικκυλιακού νερού;

Το μικκυλιακό νερό μπορεί να μην αφαιρεί εντελώς όλα τα είδη μακιγιάζ και μπορεί να μείνουν κάποια υπολείμματα. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό προσώπου για να καθαρίσετε καλά το δέρμα.

Όπως με κάθε προϊόν περιποίησης δέρματος, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ερεθισμού ή αλλεργικών αντιδράσεων με το micellar water. Πραγματοποιήστε ένα έμπλαστρο σε μια μικρή περιοχή του δέρματος πριν το εφαρμόσετε στο πρόσωπο.

Τα σημάδια μιας αρνητικής αντίδρασης μπορεί να περιλαμβάνουν ερυθρότητα, ξηρότητα, κνησμό ή ερεθισμό, οπότε θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν.

Εάν έχετε ανησυχίες για το δέρμα σας, είναι καλύτερο να μιλήσετε με έναν δερματολόγο σχετικά με τα καλύτερα προϊόντα για το δέρμα σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ