TheModel.gr: H πρώτη Πανευρωπαϊκή πλατφόρμα για άντρες και γυναίκες που θέλουν να γίνουν μοντέλα

95

TheModel.gr: Σημασία δεν έχει το ύψος, το χρώμα των ματιών και τα κιλά. Υπάρχουν δεκάδες τύπου μοντέλα για πρόσωπα, σώματα, χέρια, πόδια, μάτια κλπ. και εκατοντάδες εταιρείες που αναζητούν συνεργασία για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους

Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα και άρχισε να βγάζεις χρήματα με την προσωπικότητά σου. Χαμόγελο, βαθιά ανάσα και κλείσε το επόμενο project σου μέσα από το ΤΜ club.

Θέλεις να γίνεις μοντέλο αλλά έχεις επιφυλάξεις; Εκατοντάδες εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναζητούν καθημερινά «μοντέλα» για την παρουσίαση των προϊόντων τους, φωτογραφίσεις για social media, παρουσία σε events, συμμετοχή σε διαφημιστικά βίντεο και μουσικά clip, αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

Ο όρος «μοντέλο» δεν σημαίνει απαραίτητα ένα καλλίγραμμο σώμα με συγκεκριμένο ύψος, κιλά και χρώμα ματιών ή μαλλιών. Μοντέλα μπορούμε να γίνουμε όλοι. Αρκεί να έχουμε το θάρρος να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Αν παρατηρήσεις τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, θα διαπιστώσεις ότι κάθε spot έχει διαφορετικής ηλικίας και «ομορφιάς» μοντέλα. Γιατί ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιστέψουμε.

TheModel.gr: Δεν είναι πρακτορείο, είναι κάτι διαφορετικό

Το «ΤΜ» είναι η πρώτη Πανευρωπαϊκή πλατφόρμα, που θα κάνει το όνειρο σου πραγματικότητα και θα σου δημιουργήσει το πρώτο βήμα για να σε αναζητήσουν ενδιαφερόμενοι από τον χώρο της μόδας, του θεάματος και της διαφήμισης.

Μέσα από το «ΤΜ» μπορείς να διαχειριστείς τα αιτήματα που θα έρχονται από εταιρίες, οργανισμούς ή ιδιώτες και να επιλέγεις συνεργασία. Όσο μεγαλύτερο επαγγελματισμό και συνέπεια δείξεις, τόσο περισσότερες προτάσεις και χρήματα θα μπορείς να απολαύσεις από τις συνεργασίες σου.

Κάνε το πρώτο βήμα και που ξέρεις. Μπορεί να είσαι το επόμενο top model της Ελλάδας ή της Ευρώπης.

Δες πως μπορείς να μπεις στο μεγάλο αυτό club για νέα μοντέλα εδώ: https://www.themodel.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ