Κόκκινο κραγιόν: Τα 4 βήματα για τέλεια εφαρμογή και χείλη αψεγάδιαστα

110

Σε όλες μας αρέσει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, να βαφόμαστε στις εξόδους μας και να αισθανόμαστε μοναδικές. Ειδικά όταν φοράμε το κραγιόν μας και βγαίνουμε έξω νιώθουμε ότι ο κόσμος μας ανήκει. Μάλιστα τώρα στις γιορτές το κόκκινο κραγιόν είναι must στις βραδινές μας εξόδους! (Προϊόντα ομορφιάς: Αλλάξτε συνήθειες χρησιμοποιώντας οικονομικά καλλυντικά περιποίησης).

Τα κραγιόν είναι ένα ξεχωριστό προϊόν που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Μάλιστα, το κόκκινο χρώμα, το οποίο φτιάχνει τη διάθεσή μας και απογειώνει το λουκ μας, δεν το αρνούμαστε ποτέ. Χρειάζεται όμως μια προσοχή ως προς το πώς το εφαρμόζουμε και ποια απόχρωση επιλέγουμε.

Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός μας πρέπει να επιλέγουμε αν θα είναι σκούρο κόκκινο, έντονο, ματ ή υγρό. Το ζητούμενο είναι να μας κολακεύει και να φωτίζει το πρόσωπό μας και όχι να τονίζει τις ατέλειές μας.

Αφού λοιπόν, επιλέξουμε το κατάλληλο περνάμε στην εφαρμογή του.

Πρώτα φροντίζουμε τα χείλη κάνοντας σκραμπ. Μπορούμε είτε να αγοράσουμε ένα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά είτε να φτιάξουμε μόνες μας με ζάχαρη και ελαιόλαδο. Απλώνουμε το μίγμα στα χείλη και κάνουμε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια καθαρίζουμε με μία πετσέτα. Απλώνουμε ένα lip balm και αφού απορριφθεί προχωράμε στην εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν.

Κόκκινο κραγιόν: Τα 4 βήματα για τέλεια εφαρμογή και χείλη αψεγάδιαστα

Βήμα 1ο
Το πιο σημαντικό για την εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν είναι το περίγραμμα και αυτό πρέπει να είναι το πρώτο σου βήμα.

Βήμα 2ο
Εφάρμοσε το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια του κάτω χείλους πρώτα. Έχει μεγαλύτερη επιφάνεια και θα σου είναι ευκολότερο.

Βήμα 3ο
Εφάρμοσε τώρα και στο άνω χείλος με προσοχή φροντίζοντας να γεμίσεις και τις γωνίες.

Βήμα 4ο
Αφού εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν προχώρησε με ένα ενυδατικό στικ που θα κρατήσει το χρώμα σταθερό και τα χείλη ενυδατωμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ