Το total black σύνολο της Monica Bellucci & το custom made πανωφόρι του Κωστέτσου

130

Η απόλυτη θεά της showbiz  Monica Bellucci έκλεψε για ακόμη μια φορά την «παράσταση» με το total black σύνολό της που αναδεικνύει τη θηλυκότητά της και το sex appeal της σταρ.

Η Monica Bellucci δικαίως χαρακτηρίζεται ως femme fatale καθώς εκπέμπει αυτοπεποίθηση, έχει εκτόπισμα στην κίνησή της και ό,τι και αν φορέσει ξέρει να το συνδυάζει μοναδικά πάνω της. Αυτή η γυναίκα πιστεύω πως και με τσουβάλι να εμφανιστεί πάλι θα κάψει καρδιές καθώς θα δείχνει πάνω της sur mesure, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Το total black σύνολο της Monica Bellucci

Σε πρόσφατη έξοδό της στο Παρίσι η Monica Bellucci, εμφανίστηκε φορώντας ένα total black σύνολο, που αποτελούσε την επιτομή της κομψότητας. Μπορείτε και εσείς να εμπνευστείτε από το εν λόγω look και να κάνετε τους δικούς συνδυασμούς κατά τις εξόδους σας καθώς το μαύρο είναι διαχρονικό και όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπες.

Το παλτό «Μαρία Κάλλας»

Η  Monica Bellucci φόρεσε ένα μαύρο, μίντι bodycon φόρεμα με keyhole λεπτομέρεια στη λαιμόκοψη που της πήγαινε μοναδικά. Το φόρεμά της συνδύασε με slouchy, ψηλές μπότες και ένα custom made παλτό, του δικού μας διάσημου σχεδιαστή Βασίλειου Κωστέτσου.(Βασίλειος Κωστέτσος για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κανένα ίδρυμα δεν είναι αθώο και δεν είναι όπως φαίνεται… Όλα κάτι κρύβουν…»)

Το παλτό, σχεδίασε αποκλειστικά για την ηθοποιό με αφορμή την παράσταση, «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις». Η παράσταση, η οποία παίζεται από το 2019 σε όλη την Ευρώπη, πραγματεύεται τη ζωή της διάσημης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, την οποία υποδύεται η Ιταλίδα ηθοποιός.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, οι δυο τους είχαν μια συνάντηση στην τελευταία επίσκεψη της Bellucci στην Ελλάδα, όπου της δώρισε αυτό το όμορφο παλτό. Με ζώνη στη μέση και χρυσά κουμπιά, το πανωφόρι ταίριαξε τέλεια με τους χρυσούς κρίκους που φόρεσε η Monica Bellucci, προσφέροντας έτσι λίγο χρώμα, και sophistication στο ολόμαυρο σύνολό της.

Το δημόσιο ευχαριστώ στο Instagram του Βασίλειου Κωστέτσου

Τεράστια τιμή και εκτίμηση ότι Μια πραγματική Διεθνής Super Star πρώτης γραμμής ένα αληθινό Είδωλο μια Γυναίκα που με την φυσική απαράμιλλη Ομορφιά της φοράει δημιουργία μου το Παλτό «Maria Callas» δίνοντας του ψυχή και μοναδικά φορεμένο από την ίδια με την Ιταλική της φινέτσα και την Γαλλική της Γοητεία! Αφήνοντας εποχή!
Σε Ευχαριστώ Monica Bellucci🌀🙏🏻🌀❤️🌀💐

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ