Συμβουλές για το πρώτο ραντεβού!

227

Συμβουλές για το πρώτο ραντεβού Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και το να έχετε ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού θα είναι κάτι περισσότερο από ένα όνειρο

Θα ξεχωρίσετε από το πλήθος των ραντεβού και εγώ. Αυτά λειτουργούν ως συμβουλές για το πρώτο ραντεβού για άνδρες και γυναίκες.

6 tips για τα πρώτα ραντεβού

1. Μην περιπλέκετε υπερβολικά τα πράγματα. Το πρώτο ραντεβού με κάποιον που γνωρίζεις ελάχιστα ή καθόλου είναι γεμάτο αβεβαιότητα. Μην κάνετε τα πράγματα πιο περίπλοκα προσπαθώντας να κανονίσετε το τέλειο ρομαντικό δείπνο ή προγραμματίζοντας μια ολόκληρη μέρα έξω. Αντίθετα, κρατήστε τα πράγματα σύντομα και απλά. Ένα φλιτζάνι καφέ σε μια κεντρική τοποθεσία θα ξεκαθαρίσει γρήγορα εάν το ραντεβού σας είναι κάποιος με τον οποίο θα θέλατε να περάσετε περισσότερο χρόνο. Και αν τα πράγματα πάνε καλά, ο καφές θα μπορούσε να μετατραπεί σε μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, προσθέτοντας λίγο αυθορμητισμό στο μείγμα. Ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο.

2. Μην αγχώνεστε άσκοπα. Λίγο άγχος είναι φυσικό στο πρώτο ραντεβού, στην πραγματικότητα, είναι η μισή διασκέδαση. Αλλά θα θέλετε να εξαλείψετε το είδος του άγχους που θα σας αναστατώσει και το ραντεβού σας θα νιώθετε άβολα. Θυμηθείτε, όσο πιο χαλαροί αισθάνεστε, τόσο πιο άνετα θα είναι το ραντεβού σας γύρω σας. Ένα απλό κόλπο είναι να κάθεστε σε ορθή γωνία με το ραντεβού σας αντί να το αντιμετωπίζετε απευθείας. Αυτό μειώνει την πίεση από την προσπάθεια να γεμίσετε κάθε παύση στη συνομιλία και μπορείτε και οι δύο να παρακολουθείτε λίγο κόσμο.

3. Μειώστε τα μηνύματα και συναντηθείτε αυτοπροσώπως. Η συζήτηση μπορεί να έχει ξεκινήσει σε μια εφαρμογή ή έναν ιστότοπο, αλλά δεν θα πρέπει να παραμείνει εκεί για πολύ. Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων σίγουρα μπορεί να σας δώσει την αίσθηση ενός άλλου ατόμου, αλλά για να γνωριστείτε πραγματικά, χρειάζεστε περισσότερα από μηνύματα στην οθόνη: οι εκφράσεις του προσώπου, η γλώσσα του σώματος και ο τόνος της φωνής είναι εξίσου σημαντικές. Επομένως, μην χάνετε χρόνο σε μια εικονική σχέση, βγείτε εκεί έξω και συναντήστε το πραγματικό πρόσωπο πίσω από τις λέξεις.

4. Προετοιμάστε μερικά θέματα για το πρώτο ραντεβού. Θα ρωτήσετε, πώς να προετοιμαστείτε για ένα πρώτο ραντεβού; Δεν θα πηγαίνατε για μια συνέντευξη για δουλειά χωρίς να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων, οπότε γιατί το πρώτο ραντεβού να είναι διαφορετικό; Σκεφτείτε μερικές καλές ερωτήσεις για το πρώτο ραντεβού που θα μπορούσατε να κάνετε και μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις στις ερωτήσεις που μπορεί να σας έρθουν. Ωστόσο, μην αντιμετωπίζετε το πρώτο ραντεβού σαν μια πραγματική συνέντευξη, διαφορετικά θα χτυπήσετε τον κώδωνα του κινδύνου. 

5. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας. Οι άνθρωποι αγαπούν να βρίσκονται γύρω από ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Και η γλώσσα του σώματος είναι ένα ισχυρό μήνυμα που θα πει πολλά για εσάς στο ραντεβού σας. Ένας τρόπος για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας είναι να κάνετε ένα κομμάτι “power posing” εκ των προτέρων. Αυτό σημαίνει να στέκεστε για λίγα λεπτά σε μια δυναμική στάση, με τα χέρια στους γοφούς, έτσι ώστε να ξεγελαστεί ο εγκέφαλος ώστε να αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Απλώς μην το κάνετε στο ίδιο το ραντεβού, διαφορετικά θα φανείτε γελοίος.

6.Δημιουργήστε μια δυνατή πρώτη εντύπωση. Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να σχηματίσει κάποιος άποψη για εσάς με βάση την εμφάνιση και τη συμπεριφορά σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση είναι να χαμογελάτε. Το χαμόγελο είναι μια από τις συνήθειες των συμπαθών ανθρώπων, ένδειξη ευτυχίας και εκπαιδεύσιμη δεξιότητα. Χαμογελώντας περισσότερο, όχι μόνο θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα, αλλά θα προβάλλετε και λίγη από αυτή τη θετικότητα στους γύρω σας. Όλα έχουν να κάνουν με αυτές τις καλές δονήσεις! Επίσης, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ντυθείτε καλά, αλλά μείνετε πιστοί στο συνηθισμένο σας στυλ και ντυθείτε κατάλληλα για την περίσταση. Δεν θα πήγαινες σε ένα καφέ με σμόκιν, αλλά ούτε και σε ένα κοκτέιλ party με σορτς και t-shirt.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ