Τζακ ποτ – Την βρήκαμε: Αυτή την καντίνα προσκυνάει όλη η Αττική

200

Το να στήσεις μια talk of the town καντίνα στο κέντρο του Πειραιά δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση

Θέλει πολλά… κιλά γνώσης του ψησίματος και του συνδυασμού υλικών που θα απογειώσουν γευστικά το αγαπημένο σου “βρώμικο”.

Οι εποχές που οι καντίνες ήταν ένας απλός πάγκος με ένα μικρό καλαμάκι (ούπς, σουβλάκι για τους φίλους μας τους Σαλονικείς) μέσα σε ένα ψωμάκι δεν υπάρχουν πλέον. Ο κόσμος ζητάει το “βρώμικο” να το φάει σε μια κυριλέ και καθαρή καντίνα, μα πάνω απ’ όλα τα υλικά να είναι ΑΑΑ’…

Από τους πρώτους μήνες… παρέλαση

Οι δυο φίλοι λοιπόν έστησαν μια κυριλέ καντίνα στο 301 της Ακτής Μιαούλη στον Πειραιά που μέσα στους πρώτους μήνες διαδόθηκε σε όλο το Λεκανοπέδιο. Ποιο είναι όμως το μυστικό αυτού του mouth to mouth παραληρήματος που την έκανε ξεχωριστή από την πρώτη στιγμή και καθημερινό στέκι για τους απανταχού ξενύχτηδες και μπερμπάντηδες;

Τα υλικά μάγκες μου. ΤΑ ΥΛΙΚΑ…

Κρέατα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά, ψωμάκι που θα βρεις μόνο εκεί (ειδική παραγγελία και αποκλειστικότητα… Αμεεέεεε), πρώτες ύλες που δεν έχουν καμία έκπτωση στην ποιότητα και άπειρη μαεστρία στο ψήσιμο, τύλιγμα, σερβίρισμα!


Ουρές για το “βρώμικο” της Μιαούλη

Με λίγη υπομονή, η υπερτουμπανιασμένη σαντουιτσάρα στο τεράστιο ψωμάκι θα είναι σε λίγα λεπτά στο χέρι σου και θα σου “κλείνει” το μάτι για να την… τιμήσεις.

Δοκίμασε όλες τις εκδοχές του σάντουιτς του Story Streat. Με χοιρινό καλαμάκι, κοτόπουλο καλαμάκι, με κοτομπουκιές πανέ χειροποίητες, με χωριάτικο λουκάνικο, με πανσετάκια, με μπιφτέκι 100% μοσχαρίσιο. Θα εθιστείς!


Και βραβευμένο το Story Streat!

To 2021, το Story Streat βγήκε ως μια από τις κορυφαίες καντίνες της Ελλάδας, αποσπώντας βραβείο από τον Πανελλαδικό θεσμό των Best Greek Food Awards. Μια διάκριση που ήρθε να επιβεβαιώσει και να σφραγίσει την προσπάθεια για αληθινό street food με ποιοτικές πρώτες ύλες που απογειώνουν τους γευστικούς σας κάλυκες.

Που τους βρίσκεις τους μάγκες όμως;

Διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 301, Πειραιάς, Τηλ.: 210 0107239

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή: 18.00 μ.μ. – 04.00 π.μ.

Site: www.storystreat.gr, Facebook page: Story Streat

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ