Το πολυβραβευμένο best seller “Η Βύβλος του Μπουντουάρ” ήρθε και στην Ελλάδα

372

Η Βύβλος του Μπουντουάρ είναι ένας περιεκτικός, εκπαιδευτικός οδηγός των νέων σεξουα λικών τοπίων, ο οποίος συµπληρώνει τα κενά των «κλασσικών» ερωτικών οδηγών

Κύριος σκοπός του είναι να εξαλείψει το ταµπού της απόλαυσης και να βοηθήσει τους εραστές να αναλά βουν πλήρως την ευθύνη για τη σεξουαλική τους ευαρεστία – και όχι µόνο ικανοποίηση. 

Μια έρευνα γραµµένη από µια ευχάριστη και θετική οπτική γωνία της διάσηµης σχεδιάστριας κοσµηµάτων και ερωτικών αξεσουάρ, της σεξουαλικής ανθρωπολόγου Betony Vernon, συνοδευόµενη µε την εικονογράφηση του φηµισµένου καλλιτέχνη François Berthoud, οι προβοκατόρικες δηµιουργίες του οποίου έχουν γοητεύσει τις καµπάνιες του οίκου Prada και εκθέσεις γνωστών γκαλερί και µουσείων. 

Το βιβλίο έχει µεταφραστεί και κυκλοφορεί στα αγγλικά, γαλλικά, πορτογαλικά, τσέχικα, πολωνικά, ρωσικά, ταϊβανικά. 

Η ελληνική έκδοση αποτελεί τη νέα, εµπλουτισµένη έκδοχή του. Αυτό το bestseller αντανακλά τη βαθιά πίστη της συγγραφέως στη σεξουαλική παιδεία και ευηµερία χωρίς προκαταλήψεις καθώς η γνώση ανοίγει τους ορίζοντές µας και οι δεξιότητες αποτελούν την προέκταση της έκφρασής µας. Είναι µεγάλη η απόσταση από το «εν αγνοία» στο «εις γνώση» καθώς το «γνωρίζω» είναι η δύναµη και συνεπώς η ασφάλεια, η αυτοπεποίθηση και, το κυριότερο, η σαφήνεια στις επιλογές, στην επικοινωνία και στις σχέσεις. 

Τίτλος: Η Βύβλος του Μπουντουάρ

Υπότιτλος: Οδηγός απόλαυσης χωρίς ταµπού 

Συγγραφέας: Betony Vernon 

Σελίδες: 336 

∆ιαστάσεις: 17.5 Χ 23

Τιµή Πώλησης: 33 €

ISBN: 978-618-85180-0-1

Εκδοτική εταιρία: Fern (www.fern.gr)

ΧΟΝ∆ΡΙΚΗ 

Βιβλιοπωλείο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΙΜΟΣ (Εν Αθήναις), Μαυροκορδάτου 9, τηλ. 21 0 38 30 491

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ