Μαθήματα trendy street style από την Jaime King

1027

H Jaime King, ως μοντέλο, έχει πάρει αρκετά μαθήματα style λόγω δουλειά και είναι από εκείνες που τα εφαρμόζει και στην καθημερινότητά της. Είναι σπάνιο φαινόμενο το να την πετύχεις απεριποίητη ή ντυμένη λάθος ενώ μας δείχνει ότι μπορείς να δείχνεις σαν να έχει βγει από εξώφυλλο fashion περιοδικού ακόμα κι όταν πηγαίνεις στη δουλειά. Ας ρίξουμε μία ματιά στις πιο trendy εμφανίσεις που έκανε και την απαθανάτισε ο φακός.

trendy-street-style-tis-jaime-king2

Από πού να ξεκινήσεις με αυτό το υπέροχο outfit; Λευκό σκισμένο τζιν με γκρι σουέντ booties με πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, λευκό ημιδιάφανο πουκάμισο και παλτό μισό σουέντ μισό sheepskin. H black and white handbag με χρυσή αλυσίδα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

trendy-street-style-tis-jaime-king1

Η βάση είναι μαύρο skinny παντελόνι και ένα εμπριμέ top με λευκό γιακά αλλά το style κρύβεται στις λεπτομέρειες. Μαύρες pointy γόβες, μακρύ μαύρο blazer, sexy δερμάτινα γάντια και τσάντα σε style μικρής βαλίτσας.

trendy-street-style-tis-jaime-king5

Η καθημερινότητα θέλει άνεση χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι είμαστε κορίτσια κι ότι θα πρέπει να έχουμε πάντα κάτι το διαφορετικό στο ντύσιμό μας. Ένα ψηλόμεσο μαύρο skinny jeans και ένα πουά πουκάμισο στην ίδια βάση συμπληρώνονται ιδανικά από loafers σε μαύρο και χρυσό αλλά και από μεγάλα γυαλιά με πράσινη λεπτομέρεια.

trendy-street-style-tis-jaime-king

Το δίχρωμο παλτό ήταν τεράστια τάση το φετινό χειμώνα και η όμορφη Jaime King την ακολούθησε με μεγάλη επιτυχία. Έβαλε κλασικό τζιν με ανδρικά loafers και παλτό σε μαύρο και καμηλό χρώμα. Το καμηλό fedora απλώς απογείωσε ένα υπέροχο casual chic outfit.

trendy-street-style-tis-jaime-king4

Όταν σκέφτεσαι το συνδυασμό λευκό παντελόνι και τζιν πουκάμισο, μάλλον θεωρείς ότι είναι πολύ βαρετό και προβλέψιμο. Αν ακολουθήσεις όμως το παράδειγμα της Jaime και προσθέσεις ένα λευκό μακρύ necklace και μία τσάντα, τότε έχεις ένα υπέροχο καθημερινό σύνολο για κάθε περίσταση.

trendy-street-style-tis-jaime-king3

Η ολόσωμη φόρμα γίνεται ένα πολύ ιδιαίτερο garment σε αυτήν την μπλε-μωβ απόχρωση με ντεκολτέ σε σχήμα αστεριού και μαύρες- nude γόβες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ