Η 50χρονη μητέρα που αντιδρά σε όσους την περνούν για… γιαγιά

546

Η 52χρονη πλέον, Dawn Pullen – Lee από την Ουαλία κατόρθωσε να γίνει μητέρα στα 50 της χρόνια με τη μέθοδο της εξωσωματικής.

Αποφασισμένη να γίνει μαμά και έχοντας στο μυαλό της ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία η Dawn κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα γλυκύτατο αγοράκι μετά από 3 προσπάθειες. Το 2016 έμεινε έγκυος και τρεις βδομάδες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία γέννησε τον γιο της Lllywelyn.

«Πολλές φορές με ρωτούν στον δρόμο, αν είμαι η μαμά ή η γιαγιά, ενώ κάποιοι με ρωτούν πόσες φορές παίρνω τον εγγονό μου στο σπίτι.» Η Dawn ήθελε πάντα να γίνει μητέρα, όμως δεν έβρισκε το κατάλληλο άτομο. Η γυναίκα που μοιράζεται τη ζωή της από το 2013 έχει τρία παιδιά και έτσι αποφάσισε και η ίδια να αποκτήσει ένα δικό της.


Αν και οι γιατροί της έδιναν λιγότερες από 40% πιθανότητες να συλλάβει λόγω ηλικίας, η ίδια τα κατάφερε και μετά από μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία το Μάρτη του 2017 έφερε στον κόσμο το αγοράκι της. Ο Llywelyn, όταν ήταν δύο εβδομάδων, διαγνώσθηκε με μηνιγγίτιδα και διακομίστηκε​ στο νοσοκομείο. «Οι νοσοκόμες με ρωτούσαν αν είμαι σίγουρη ότι έφερα στον κόσμο αυτό το παιδί και αν όντως είμαι ​εγώ η μητέρα.

Είχα πάθει σοκ, ήταν η μοναδική φορά που είχα μια τόσο αρνητική εμπειρία.» Το μωρό είναι υγιές πλέον και απολαμβάνει μια όμορφη ζωή με την ευτυχισμένη μητέρα του και τη σύζυγό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ